Tagasi
  • EE Articles
  • Uudised
  • Pressiteated
  • 16.09.2020
  • AS YIT Eesti

Tehnikatudengid valisid YIT Eesti kõige atraktiivsemate tööandjate sekka

Et valida 230 Eesti ettevõtte seast välja just need, kes kogemustega töötajaid ja tudengeid kõige enam kõnetavad, viis tööandjabrändingu agentuur Instar läbi põhjaliku üle-eestilise töö-ootuste ja tööandja maine uuringu. Rohkem kui 6100 osalenuga küsitluses valisid tehnikaerialade üliõpilased YIT Eesti TOP 3 kõige atraktiivsema tööandja sekka!

Tööandja maine uuringus osales kogemusega töötajaid ja õpilasi majanduse-, infotehnoloogia-, ehituse-, humanitaar-, inseneri-, logistikavaldkonnast ja teistelt kutse-, bakalaureuse, magistri- ja doktoriõppe erialadelt. Uuring viidi läbi juba 11 korda ning võrreldes eelmise aastaga on YIT positsioon teinud hüppelise kasvu edetabeli esikoha suunas – 21. positsioonilt otse esikolmikusse.

„Viimastel aastatel oleme märganud nihet noorte hinnatavate väärtuste osas: järjest olulisemaks on muutumas altruistlikud väärtused nagu võrdsus ja ausus ning keskkonnateadlik käitumine,“ rääkis agentuuri Instar tegevjuht Kersti Vannas ning täpsustas: „Noorte jaoks on töökoha valimisel saanud määravamaks väärtuste ja tõekspidamiste sobivus tööandjatega, mistõttu muutub üha tähtsamaks organisatsiooni tööandja väärtuspakkumine, mille alusel väärtuste sobivust hinnatakse.“

YIT tegevjuht Margus Põim ütleb, et YIT jaoks on suur kompliment, et nende pikaajalisi pingutusi on tunnustatud. Meie jaoks on äärmiselt oluline luua töökeskkond, kus on tagatud nii isiklik kui professionaalne areng. Inimesed on meie kõige olulisem vara ja pingutame iga päev selle nimel, et oma inimesi hoida, tunnustada ja arendada. Motiveeritud ja edasipüüdlikud inimesed teevad oma tööd hästi ning seeläbi saame ka oma klientidele parimat teenust pakkuda.

YIT Eestis saab igal aastal võimaluse oma karjääri alustada üle 20 tudengi, kelle silm lööb mõnd taristu- või hooneehitusprojekti nähes särama. Hoolime oma inimestest, pakkudes mitmekülgseid võimalusi isiklikuks arenguks andekate tiimiliikmete hulgas. Kui sind innustab ajatute ja kauakestvate linnakeskkondade loomine, siis alusta oma praktikateed YIT Eestis ja lao tugev vundament oma karjäärile! Kaastudengite kogemusi ja lisainfot loe siit.