Local sites:
Corporate site:

YIT klientide privaatsuspoliitika

YIT kohustub kaitsma oma teenuste kasutajate privaatsust Soome isikuandmete kaitse seaduse (523/1999) ja e-privaatsuse seaduse (516/2004) ning muude kohalduvate seaduste alusel.

YIT kogub, töötleb ja avaldab ainult selliseid isikuandmeid, mida on tarvis käesolevas poliitikas sätestatud eesmärgil, ning säilitab isikuandmeid ainult nii kaua, kuni on vajalik selliste eesmärkide täitmiseks. YIT võib käesolevas poliitikas kirjeldatud eesmärgil jagada isikuandmeid YIT Grupiga. Selline jagamine võib hõlmata ka andmete vahetamist teiste riikidega, kus YIT tegutseb, äritegevust läbi viib või muul moel esindatud on. YIT võib turunduskampaaniate korraldamisel kasutada kolmandatest osapooltest teenusepakkujaid. Selliste turunduskampaaniate läbiviimise eesmärgil võib YIT isikuandmeid kolmandatest osapooltest teenusepakkujatele edastada.

Antud veebilehte kasutades nõustute käesoleva poliitika tingimustega. Meie veebilehte kasutades nõustute sellega, et salvestame ja kasutame küpsiseid vastavalt käesoleva poliitika tingimustele.


Küpsised
Käesoleval veebilehel kasutatakse küpsiseid selliselt, et see ei riku teenuse kasutaja privaatsust. Küpsiseid kasutatakse näiteks mõõtmiseks ja andmete kogumiseks, et määrata veebilehe kasutuse liik ja maht. Küpsiseid võidakse kasutada ka ettevõtetele suunatud otseturunduses või kasutajate nimekirjadel põhinevas turunduses ja uuesti turustamises. Sellise turustamise eesmärk on esitada teavet ettevõtte teenuste kohta kasutajatele, kes on eelnevalt ettevõtte veebilehte külastanud. Me ei kogu kasutajat tuvastavaid andmeid, nagu e-posti aadressid, telefoninumbrid või krediitkaartide numbrid.

Küpsised ei võimalda juurdepääsu terminaliseadmele ega sellise terminaliseadme andmekandjat, näiteks kõvaketast kopeerida. Kasutaja võib küpsised blokeerida, muutes oma internetibrauseri seadeid, aga see võib tähendada, et lehtede kõik funktsioonid ei toimi, nii et pole seetõttu soovitatav. Kasutaja võib igal ajal ka oma internetibrauserist küpsised ära kustutada.

YIT kogub ja töötleb isikuandmeid järgmistel põhjustel: klientidega ühendumiseks, YIT toodete ja teenuste reklaamimiseks (sealhulgas kindla eesmärgiga e-posti turunduseks, veebireklaamideks ja personaalsete müügikõnede tegemiseks), tagasiside kogumiseks ja haldamiseks, küsitud teabe esitamiseks ning YIT-lt küsitud või tellitud toodete ja teenuste pakkumiseks.

Lisaks sellele võib YIT oma toodete ja teenuste müügi ning turundamise eesmärgil jagada teie kontaktandmeid ja veebikäitumise andmeid, näiteks veebilehe külastusi ja e-postide läbiklõpsamisi, kanali partneritega.

Kasutajatele võidakse saata reklaami kasutajate nimekirjadel põhinevate kolmandatest pooltest teenusepakkujate (nt Google) süsteemide kaudu. Kasutajate nimekirjadel põhinev turundus kasutab käesoleval veebilehel küpsiste abil loodud kasutajate nimekirju. Kasutajate nimekirjadel põhinevas turunduses rakendatav reklaamipoliitika hõlmab ka Google Inc. huvipõhist reklaami, mille uusim versioon on saadaval aadressil http://support.google.com/adwordspolicy/bin/answer.py?hl=fi&answer=143465 Soovi korral võib kasutaja teha kasutajate nimekirjadel põhinevat turundust veebilehe Your Online Choices kaudu: http://www.youronlinechoices.com/fi Google’i pakutava turunduse reklaamisätteid saab hallata aadressidel: http://google.com/ads/preferences


Veebianalüütika
Antud veebilehel kasutatakse veebianalüütikat – ettevõtte Google Inc. („Google“) pakutavat veebianalüütika teenust Google Analytics. Veebianalüütikas kasutatakse veebiliikluse analüüsimiseks küpsiseid (tekstifailid). Küpsiste abil loodud teavet (nt IP-aadressid) edastavad ja säilitavad teenusepakkujad. Teenusepakkujad kasutavad seda teavet veebilehe omanikele raporteerimiseks ning pakuvad ka muid veebilehe aktiivsuse ja internetikasutusega seotud teenuseid.

Teenusepakkujad võivad edastada andmed kolmandatele pooltele, kui seda nõuab seadus või kui kolmandad osapooled töötlevad teavet nende nimel.

Teenusepakkujad ei seosta teie IP-aadressi mingite muude andmetega, mis neil olemas võivad olla. Võite küpsised oma veebibrauseri seadetest blokeerida, aga see võib vähendada veebilehe funktsioone.

Antud veebilehte kasutades ja sirvides nõustute sellega, et veebianalüütika teenuse pakkujad töötlevad teie isikuandmeid vastavalt käesolevale poliitikale ja selles kirjeldatud eesmärgil.


Täiendused poliitikale
YIT võib käesolevat poliitikat muuta või muuta või blokeerida juurdepääsu veebilehele või sellel sisalduvate lehtede sisule iga ajal ilma kohustuseta sellest ette teatada. Käesoleva versiooni jõustumiskuupäev on märgitud ülalpool. Kui YIT muudab käesolevat poliitikat ja selle tulemuseks on olulised muudatused selles, kuidas YIT kogub või töötleb teie poolt antud veebilehe kaudu esitatud isikuandmeid, teavitab YIT sellisest muudatusest käesoleval veebilehel.

Kontakt

Annan nõusoleku enda isikuandmete salvestamiseks turunduslikel eesmärkidel (nt kampaaniate ja infokirjade saatmiseks).

Nõusoleku andmisega salvestatakse ning kasutatakse Teie isikuandmeid vastavalt privaatsustingimustes välja toodud eesmärkidel.

Müügikontori kontakt

YIT Ehitus
Pärnu mnt 102b I korrus, 11312 Tallinn
Tööaeg: 8:30-17:00
Sulge
Sulge