• EE Articles
  • Uudised
  • 22.02.2021
  • YIT Corporation

YIT asub tegutsema äriruumide teenuseoperaatorina

Kevadel avatakse Vallilas esimene Workery+, mis on osa plaanist luua Helsingi linnapiirkonnas uus ärihoonevõrgustik.

YIT WorkeryPlus
YIT WorkeryPlus

COVID-19 pandeemia põhjustatud uus olukord on ajendanud ettevõtteid kaaluma, kuidas muutuvad tööviisid pärast seda, kui halvim on möödas. Kas nüüd, kui kaugtöö on tulnud, et jääda, suudab mõni ettevõte prognoosida oma ruumivajadust?

YIT toob äriruumide turule uue kontseptsiooni Workery+, mis ühendab nii traditsioonilise kontoriüürimise kui ka ühiskontorite parimad omadused.

„Meie esimene asukoht Helsingis Vallilas aadressil Sturenkatu 16 on ühiskasutuskeskkond, kus ettevõte saab paindliku kokkuleppe alusel üürida enda tarbeks kas kabinette või lihtsalt töötamiskohti avatud kontoriruumis. Omaenda kontoriruumide ühendamine ühisressurssidega, nagu töötamiskohad ja projektiruumid, annab ettevõtetele vajaliku paindlikkuse,“ ütles YIT teenuste arendamise üksuse asepresident Anders Stenbäck.

Ettevõte sõlmib soovitud arvu töötamiskohtade lepingu ja maksab nende eest kasutuse alusel. Lisatasu eest saab osta teenuseid, näiteks üürida veebiülekannete või -koolituste jaoks profivarustusega stuudiot.

Workery+ on paindlik ja kohandatav ning võib Vallila ruumides ulatuda 17 000 ruutmeetrini. Peale töötamiskohtade on esimeses katsetatavas tööpaigas koosolekuruumid, kohvik-restoran ja esmaklassiline jõusaal tööheaolu edendamiseks. Ruumiplaneerimisel on arvesse võetud tervist ja ohutust, näiteks on tagatud piisav ruum, ergonoomiline mööbel ning käte desinfitseerimise punktid. Hügieeni eest kantakse hoolt ka puutevabade ja automaatsete kraanide, käepidemete ning lülititega. Tõhusad ja kvaliteetsed õhupuhastid puhastavad siseõhku viirustest ja bakteritest.

Hoones töötavad inimesed kasutavad mobiilirakendust, millel on palju funktsioone: seda saab kasutada pääsukaardina ja ühisruumide seast töötamiskoha või koosolekuruumi broneerimiseks.

„Oleme selles kontseptsioonis ühendanud töötamise tuleviku kõik põhielemendid. Paindlikkus, kogukonnatunne ja heaolu on need teemad, millega iga ettevõte praegu tegeleb. Workery+ lahendused moodustavad üheskoos sujuva kliendikogemuse, mille pakkumisel tahab YIT tegutseda teenuseoperaatorina. Uuenduslikud ruumid on rahuldustpakkuva töö oluline osa,“ kinnitas Anders Stenbäck.

Vallila katseprojekti jätkuna kavatseb YIT lähiaastatel avada teisi samalaadse kontseptsiooniga Workery+ äripindu.

https://www.workeryplus.fi/en 

Lisateavet annavad ja küsimustele vastavad:

Anders Stenbäck, asepresident, partnerluspindade segment, pakkumiste ja teenuste arendamise üksus, tel +358 (0) 50 548 2234, anders.stenback@yit.fi

Heidi Kauppinen, kommunikatsioonijuht (YIT Group), tel +358 (0) 40 574 3170, heidi.kauppinen@yit.fi

YIT on suurim Soome ja oluline Põhja-Euroopa ehitusettevõte. Me arendame ja ehitame kortereid, äripindu ja terveid piirkondi. Lisaks sellele oleme nõudliku infrastruktuuri ehitamise ja teekatte rajamise spetsialistid. Koos klientidega loovad meie ligi 8 000 professionaali senisest funktsionaalsemaid, atraktiivsemaid ja jätkusuutlikumaid linnu ja elukeskkondi. Tegutseme 10 riigis: Soomes, Venemaal, Rootsis, Norras, Balti riikides, Tšehhis, Slovakkias ja Poolas. Meie 2019. aasta käive oli ligikaudu 3,4 miljardit eurot. YIT Oy aktsia on noteeritud Helsingi Nasdaq OMX börsil. www.yitgroup.com