• EE Articles
  • Uudised
  • Pressiteated
  • 23.04.2020
  • YIT

Koduostjad vajavad kriisi ajal suuremat paindlikkust

YIT Eesti müügi- ja klienditeenindusosakonna juhi Ingrit Asavi sõnul on ettevõte muutnud kriisinädalatel lepingutingimusi koduostjatele märkimisväärselt paindlikumaks, pakkudes huvilistele aega ja vajalikku personaalset tuge, et nad leiaksid ärevates oludes taas kindlama jalgealuse.

„Kui tavaoludes on endale sobiva kodu leidmisel huvilistel broneeringu kinnitamiseks aega 14 päeva, siis täna oleme pikendanud broneeringutähtaega 30 päevani. Oleme valmis kokkuleppel huvilistega seda perioodi ka pikendama ning käsitleme iga koduostja muresid ja vajadusi individuaalselt,“ sõnas Asavi.

Tema sõnul on kriisi kestus, selle ulatus ja tagajärjed täna veel hoomamatud ning see on muutnud koduostjaid mõistagi ettevaatlikuks „See on igati arusaadav ning tuleme igal moel koduostjatele vastu, et nad ei peaks tänase teadmatuse valguses oma unistustest loobuma,“ sõnas ta.

Tema sõnul on YIT otsustanud tulla klientidele vastu ka parema väärtuspakkumisega. „Näiteks oleme otsustanud müüa valdava osa oma uutest korteritest koos köögi ja integreeritud köögitehnikaga – nii saab klient uude koju kohe sisse kolida ega pea maksma asenduspinna eest olukorras, kus mööbli valmimine võib olla eriolukorra tõttu tugevalt häiritud ja tarneajad etteaimamatud,“ lisas ta.

Tema sõnul julgustab paljusid koduhuvilisi ka see, et erinevalt paljudest teistest ehitajatest ei küsi YIT klientidelt broneerimistasu.

„Kui ostuhuviline tunneb, et tema väljavaated on muutunud ebakindlaks, siis ei tohiks mingil juhul sundida teda broneerimistasust ilmajäämise hirmus kahjulikku tehingusse. Kodu on midagi nii isiklikku, see on osa inimese mina-pildist ja sellest ilma jäämine võib kujuneda väga traumeerivaks kogemuseks. Me tahame olla kriisi ajal oma klientidele maksimaalset toeks, et aidata senisest veelgi personaalsema nõustamisega kliendil leida oma ostu rahastamiseks turvalise lahenduse,“ selgitas ta.

Lisainformatsioon: Korterite müügiesindus

 

YIT on suurim Soome ja oluline Põhja-Euroopa ehitusettevõte. Me arendame ja ehitame kortereid, äripindu ja terveid piirkondi. Lisaks sellele oleme nõudliku infrastruktuuri ehitamise ja teekatte rajamise spetsialistid. Koos klientidega loovad meie ligi 8 000 professionaali senisest funktsionaalsemaid, atraktiivsemaid ja jätkusuutlikumaid linnu ja elukeskkondi. Tegutseme 10 riigis: Soomes, Venemaal, Rootsis, Norras, Balti riikides, Tšehhis, Slovakkias ja Poolas. Meie 2019. aasta käive oli ligikaudu 3,4 miljardit eurot. YIT Oy aktsia on noteeritud Helsingi Nasdaq OMX börsil. www.yitgroup.com