• EE Articles
  • 04.09.2018

YIT Eesti panustas TTÜ inseneritudengite korraldatud suure eesmärgiga ettevõtmise toimumisse

YIT Eesti panustas sellel nädalal toimuvale viiepäevasele TTÜ inseneritudengite poolt korraldatavasse ettevõtmisesse „Insenerirebased soojakus,“ mille eesmärk on julgustada noori insenere jätkama valitud erialal ja pakkuda tuge ülikoolieluga kohanemisel. Selle käigus paigutatakse ülikoolilinnaku südamesse ehitussoojakud, milles viiakse läbi ülikooli ja selle erialade tutvustamise programm.

Ettevõtmist „Insenerirebased soojakus!“ korraldatakse tänavu teist aastat. Eelmisel aastal menukaks osutunud ja tudengite südamed võitnud kahenädalast programmi korraldab TTÜ Inseneriteaduskonna Üliõpilaskogu, kelle missioon on Eestis pakutava insenerihariduse kvaliteedi parandamine ja populariseerimine.

Ettevõtmise idee seisneb mitme ehitussoojaku paigutamises ülikoolilinnaku südamesse, kus viiakse esimese õppenädala jooksul läbi erinevate erialade tudengite sotsialiseerumine ning ülikooli ja selle erialasid tutvustavaid üritusi. Programmi korraldusmeeskond kinnitab, et „meie eesmärgiks on noorte inseneride kaasamine tudengiellu, nende aitamine ülikooliga harjumisel ning tudengitevahelise ühtsustunde tekitamine, et innustada neid õppima ja ennast arendama ning selle läbi vähendada õpingute katkestamist.“

Esmaspäeval toimunud vestlusõhtul osales ka AS YIT Infra Eesti tegevjuht Tarmo Trei, kes noortele inseneritudengitele YIT tegemistest rääkis ning julgustas neid jääma kindlaks oma erialavalikule.

Ettevõtmist on kõigil huvilistel võimalus kohapeale vaatama minna või jälgida seda nende Facebooki lehe abil.

https://www.facebook.com/inseneriteaduskonnaUK/