• EE Articles
  • 17.07.2018

AS YIT Eesti vastvalminud ainulaadse kontseptsiooniga MotorCenter Peetri ärikeskus sai käesoleva aasta juuli alguses kasutusloa

Tallinna piirile Peetrisse on valminud Eesti esimene omalaadne MotorCenter ärihoone, mis pakub klientidele mitmesuguseid autoga seotud teenuseid. Käesoleva aasta juulis kolisid esimesed ettevõtted niisuguse kontseptsiooniga teeninduskeskuse kaasaegsetesse ruumidesse, et laiendada või jätkata seal oma äritegevust.

Eeskätt sõidukite hooldusele ja parandusele keskenduva MotorCenter Peetri teeninduskeskuse kuus rendipinda on tänaseks kasutajad leidnud: autoparandus, pesula ja tehnoülevaatus. Kokku pakub keskus 11 erinevat pinda vahemikus 206-528 m2, kokku on seda ligi 3700 m2.

Ärihoone rendipindade kasutajad hindavad kaasaegseid ruumilahendusi ning Tallinn-Tartu maantee äärset mugavat ligipääsu ja silmapaistvat asukohta. Rae valla ja eeskätt Peetri kiire arengu tõttu on mitmed ettevõtted oma tegevuse tänaseks sinna laiendanud.

Kui soovid saada endale püsivalt edukat ettevõtet seda soodustavas ja hinnatud piirkonnas, siis tutvu MotorCenter Peetri teeninduskeskusega, kus  on viimased vabad rendipinnad.

MotorCenter Peetri asub Rae vallas aadressil Tähnase tee 1. Vaata projekti veebilehte: https://es-ee.prod.yitgroup.com/arikinnisvaraarendus

MotorCenteri idee on pakkuda autoomanikule võimalikult laia spektrit sõidukiga seotud teenustest ühe katuse all. Taoline kontseptsioon on Eesti oludes uudne, sest seni on autoteenustele spetsialiseerunud ettevõtted asunud killustatult erinevates kohtades. Täpselt nii nagu kaubanduskeskuses saab erinevad ostud teha ühe käiguga, hakkab olema ka MotorCenteris: autoomanik saab siit kõik autoga seotud teenused ühe käiguga. Korraga saab keskuses teenindada 20-30 autot. Näiteks pesulas on kohti kuuele, remonditöökojas viiele ja tehnoülevaatuspunktis kahele sõidukile. 

Vabade üüripindade info: Tarvo Tuga ; +372 50 27 119 ; tarvo.tuga@yit.ee