• EE Articles
  • 28.08.2018

YIT Marjamaa perepäev Järvekülas tasuta kinotelgiga!

Perepäev toimub Järvekülas, uues rajatavas Marjamaa elurajoonis aadressiga Hansa tee 2,4

2. septembril kell 12-19 olete kõik oodatud Marjamaa perepäevale Järvekülas, kus näitame kinotelgis tasuta armastatud koguperefilme. Veeda koolieelne pühapäev perega ja vaata armsaid koguperefilme otse avaral heinamaal Järvekülas. Lisaks filmidele toimub lõbusaid tegevusi tervele perele. 

Perepäev toimub Järvekülas (Rae vald, Tallinn) uues rajatavas Marjamaa elurajoonis, Hansa tee 2 ja 4. Kavas on kinoprogramm, kus näidatakse koguperefilme, filmid on vaatajatele tasuta. Kohal on näomaaling, ponid ja hobused ootavad ratsutajaid. Toitlustuse eest hoolitsevad perepäeval tänavatoiduautod, saab maitsvat pehmet jäätist ja muud maiust!

Kinoprogramm: 

• 12:00 – Nukatuka metsarahvas (animatsioon). 1h15min. - https://www.youtube.com/watch?v=duudn44-6ss
• 13:30 – Jäneste kool (animatsioon). 1h16min. - https://www.youtube.com/watch?v=2GmaNKW9P4c
• 15:00 – Timm Thaler ehk müüdud naer (mängufilm). 1h42min. - https://www.youtube.com/watch?v=x7bdNxYP80I&t=
• 17:00 – Seltsimees laps (mängufilm). 1h39min

Jaga Facebooki üritust ka sõpradega ja tulge järgmisel pühapäeval kohale! https://www.facebook.com/events/245540859488005/

Üritusel on kohal ka YIT meeskond, kes vastab meeleldi teie kõikidele küsimustele seoses Marjamaa ning teiste uusarenduste kohta!

Uued kodud jõuliselt arenevas Järvekülas Marjamaa arenduses. Hansa tee kortermajad on Marjamaa arenduse I etapis valmivad kodud, mis asuvad kiiresti arenevas Järveküla piirkonnas. Looduslähedasse ja vaiksesse keskkonda rajatavad lihtsa geomeetria ja selge funktsiooniga majade fassaade kaunistavad iseloomulikud puitterrassid ja –rõdud.

Loe täpsemalt Marjamaa arenduse kohta: https://www.yit.ee/elamuarendus/rae-vald/jarvekula/marjamaa-hansa-tee-2-ja-4?utm_source=facebook&utm_medium=event&utm_campaign=marjamaa