• EE Articles
  • 11.04.2018

YIT poolt ehitatava Liikuri elamukvartali esimese hoone ehitustööd edenevad jõudsalt

Liikuri 7 on arhitekt Urmas Muru projekteeritud kolme kortermajaga arendusetapi esimene hoone.

8-korruselise korterelamu kuuenda korruse montaažitööd algasid 11. aprillil 2018. Lasnamäele peresõbralikku keskkonda kerkiv elumaja valmib käesoleva aasta detsembris.

AS YIT Eesti rajab Kadrioru pargist jalutuskäigu kaugusele Liikuri tänava elamukvartali, mis eristub positiivselt Lasnamäele iseloomulikest hoonetest moodsa ja kaasaegse väljanägemise poolest.

Liikuri 7 projekteerimise projektijuht Sirle Matteus selgitab, et hoone arhitektuurne lahendus suhestub ümbruskonnaga, kuid eristub omanäolise fassaadilahenduse poolest. Samuti kirjeldab ta, et hoovi poolsele küljele on võimalik korteriomanikul paigaldada peidetud profiilidega ilmastikukindlad fassaadikardinaid, mis pakuvad täiendavat kaitset liigse soojuse ja päikesevalguse eest. Iga korteri kulud arvestatakse eraldi kaugloetavate mõõturitega, mistõttu ei jaotata maja kulutusi korteri ruutmeetri põhiselt.

8-korruseline korterelamu pakub 59 ühe kuni viietoalist korterit pindalaga 33,5-120,9 m2. Esimese korruse kodude terrassid avanevad päikeseküllasesse sisehoovi ning teiste korruste rõdudelt avanevad vaated ümbruskonnale. Parklasse pääsevad autod kahest sisse- ja väljasõidust, jalakäijad koduõuele kolme lukustatava värava kaudu. 

Liikuri 7 on esimene omalaadne kortermaja Liikuri piirkonna arendusest. Tulevikus on planeeritud ehitada majad aadressiga Liikuri 5B ja 5, et moodustada aiaga piiratud privaatsust arvestav mitmekülgselt haljastatud elukeskkond. Nii jaotatakse sisehoov erinevate tegevustega tsoonideks: laste mänguväljakud, sportimisvahendid ja lauatennise laud ning varjualune.

Käesoleva aasta detsembris valmivate korterite vastu on huvi suur ja kiirematel on võimalus laiast valikust leida just temale sobivaim kodu.

Liikuri 7 korterelamu
Korruseid: 8
Kortereid: 59
Tubade arv korterites: 1-5 tuba
Korterite pindala: 33,5-120,9 m2
Trepikodasid: 1
Lifte: 1
Rõdud ja/või terrassid: jah
Energiaklass: B
Panipaigad: esimesel korrusel
Maja valmib: 2018 aasta detsembris

Lisainformatsioon: 6652177 , myyk@yit.ee

Liikuri 7 projekti veebileht avaneb klikates siia .