• EE Articles
  • 20.05.2018

YIT vahva meeskond korraldas Kalamaja päevade raames meeleoluka kontserdi

20. juunil käis YIT müügitiim Kalamaja päevadel ja kutsus kaasa huvilised, et koos mõnusat Púr Múddi kontserti nautida ning hoovikohvikutes maitsvaid hõrgutisi proovida ja uute kodudega tutvust teha.

Päev viidi läbi Vibu 3/5 elamukvartali hoovis, mille külalisteks olid nii ümberkaudsed elanikud kui ka linnarahvas. Kokku külastas meid mitusada inimest.

Kui hommikul puhus linnas tuul, siis Vibu elamukvartalis lõõmas palav päike. Ilusast ilmast inspireerituna avasime hommikul ümberkaudsete elanike hoovikohvikud, millega paralleelselt jagasime mudilastele õhupalle ning suurematele infot olemasolevate ja valmivate kodude kohta. 

Päeva teiseks pooleks oli hoov nii väikseid kui suuri sõpru pungil, sest esinema oli kutsutud ansambel Púr Múdd. Kalamaja piirkond on kiiresti arenev mereäärne ala ja seetõttu ka hinnatud kodupiirkond. Ka Vibu piirkonna viimaseid vabu kodusid käidi uudistamas.

AS YIT Eestil on hea meel, et meie tegemised inimestele korda lähevad. Täname kõiki osalejaid, kohtume järgmisel aastal!