• EE Articles
  • 18.08.2016

YIT Ehitus alustas Tallinnas Mäepealse tänaval korterelamu ehitust

Mäepealse 13/2 saab olema uue 6 kortermajaga arendusetapi esimeseks hooneks Mustamäe rohelisel nõlval ja maja valmib 2017. aasta sügisel. Nüüdsest on korterid avalikus müügis ja kiiremad saavad välja valida endale kõige meelepärasema kodu.

“Usume, et nõudlus korterite järele saab olema heal tasemel tänu otstarbekale projektile ja väga heale asukohale Mustamäe soositud piirkonnas Nõmme kõrgelt hinnatud terviseradade ja parkmetsa läheduses,” sõnas YIT ehituse juhatuse esimees Margus Põim. “Alustasime Mäepealse elurajooni arendamist 2006. aastal ning oleme tänaseks loonud moodsa ja tervikliku elukeskkonna. Valminud on 9 korterelamut, kus on kodu leidnud üle 300 pere,” lisas Põim.

Arhitekt Janno Põldme poolt projekteeritud majja ehitatakse 38 korterit. Suurema privaatsuse tagamiseks jaguneb hoone tüüpkorrus kaheks kõrguslikult erinevaks tasapinnaks, millest ühel paikneb 3 ja teisel 1,5m kõrgemal tasapinnal 2 korterit. Korterite ruumilahenduse planeerimisel on silmas peetud kaasaegset põhjamaist elustandardit. Valikus on 1-4 toalised korterid pindalaga 29,2-75,3 m2. Funktsionaalsetes ja kompaktsetes kodudes on arvestatud magamistubade eraldatusega köögi ja elutoa tsoonist. Enamikel korteritel on rõdud ning hoone keldrikorrusel asuvad panipaigad ja pääs autoparklasse, kinnistule sissesõidul paikneb mobiiltelefoni abil avatav tõkkepuu.

AS YIT Ehitus on Eesti juhtivaid ehitusettevõtteid, mis kuulub ehitusteenuseid pakkuvasse Soome kontserni YIT. YIT kontsern on säästlikke linnakeskkondi loov ehitussektori liider, kes ehitab nii elamuid, ärihooneid kui ka hoonestab terveid piirkondi. YIT Ehitus AS keskendub kõrgele kvaliteedile ning seab eesmärgiks oma tegevuses järjepideva arengu tagamise. Tegutsetakse Soomes, Venemaal, Baltimaades, Tšehhis, Slovakkias ja Poolas. YIT Ehitus AS eesmärk on olla ajast sammu võrra ees, hoolida nii oma klientidest, partneritest kui ka töötajatest. Kontsernis töötab rohkem kui 5300 töötajat kaheksas riigis. 2015. aastal oli ettevõtte müügitulu ligi 1,7 miljardit eurot. Ettevõtte aktsiad on noteeritud Nasdaq OMX Helsinki börsil.

Mustamäe mugavused Nõmme roheluses

***
Mäepealse 13/2 korterelamu
Korruseid: 8
Kortereid: 38
Tubade arv korterites: 1–4 tuba
Korterite pindala: 29,2-75,3 m2
Rõdud ja/või terrassid: enamikel korteritel
Energiakasutusklass: B
Parkimine: maa-alusel parklakorrusel ja kinnistul
Maja valmib: 2017. aasta sügisel