• EE Articles
  • 04.07.2016

Lunden Food OÜ tootmishoone

05. juuli allkirjastasid Lunden Eesti Kinnisvara OÜ juhatuse liige Ülo Rekkaro ja juhatuse liige Hannu Tapio Lundén ning AS YIT Ehitus juhatuse liige Toomas Rapp ehituse töövõtulepingu Lunden OÜ tootmishoone ehitustööde teostamiseks.

Lepingumaht on ca 2,1 mln € + km ja töödega alustatakse juba 5. juulil ning hoone üleandmine tellijale on planeeritud 2017. a märtsi lõppu. 

Tellija tegevusi saab järgida veebiaadressilt http://www.jalostaja.fi/


AS YIT Ehitus on Eesti juhtivaid ehitusettevõtteid, mis kuulub ehitusteenuseid pakkuvasse Soome kontserni YIT. YIT kontsern on säästlikke linnakeskkondi loov ehitussektori liider, kes ehitab nii elamuid, ärihooneid kui ka hoonestab terveid piirkondi. YIT Ehitus AS keskendub kõrgele kvaliteedile ning seab eesmärgiks oma tegevuses järjepideva arengu tagamise. Tegutsetakse Soomes, Venemaal, Baltimaades, Tšehhis, Slovakkias ja Poolas. YIT Ehitus AS eesmärk on olla ajast sammu võrra ees, hoolida nii oma klientidest, partneritest kui ka töötajatest. Neil on rohkem kui 5300 töötajat kaheksas riigis. 2015. aastal oli ettevõtte müügitulu ligi 1,7 miljardit eurot. Ettevõtte aktsiad on noteeritud Nasdaq OMX Helsinki börsil.

Lisainfo
Toomas Rapp, AS YIT Ehitus ehitusdirektor, 665 2133, 506 6312, toomas.rapp@yit.ee