• EE Articles
  • 08.03.2015

YIT Ehitus võtab osa Tallinna tehnikaülikooli karjäärimessist „Võti tulevikku“

Eesti suurim tudengite karjääriüritus Võti Tulevikku leiab aset 9. - 10. märtsil Tallinna Tehnikaülikoolis, tuues kokku enam kui 60 ettevõtet ning 3000 tudengit. YIT Ehitus on karjäärimessil tutvustamas ettevõtte tegevust ning praktikavõimalusi TTÜ aulas ja tudengimajas 10. märtsil 2015.

YIT Ehitust esindavad karjäärimessil noored, praegused ja äsjased üliõpilased, kes on ülikoolipingist just praktika kaudu liikunud edasi YIT töötajaks, jätkates samaaegselt ka õpinguid tehnikaülikoolis. Seega YIT Ehituse lugu on eelkõige töö ja õpingute ühendamisest, nii et mõlemad pooled täiendaksid teineteist ja oleksid  tasakaalustatud.

YIT Ehitus tutvustab karjäärimessil oma digitaalses väljapanekus ettevõtte ajalugu, väärtusi, tegevusvaldkondi, äsjavalminud ja kaunilt kujundatud referentsiraamatut, ehitussimulatsioone, tööohutuse õppefilme. Kohapeal saab kontakteeruda YIT esindajatega ning jagame infot, kuidas taotleda praktikakohta ning mis tingimustel me võtame praktikale.

Lisaks suurele karjäärimessile leiavad aset ettevõtete korraldatud seminarid ja töötoad, kus ettevõtte tegevusega seotud ülesandeid lahendada või valdkonnas aktuaalsetel teemadel arutleda. YIT Ehitus on esindatud ka osalevate ettevõtete digitaalses infokataloogis. Lisaks toimuvad koolitused ja üldharivad loengud tudengitele.