• EE Articles
  • Pressiteated
  • 19.10.2015

Pressiteade: YIT alustab uue korterelamu projektiga Tallinnas

YIT alustab uue korterelamu ehitusega Tallinna kesklinnas, Jakobsoni tänaval. Projekti maksumus on üle 10 miljoni euro ja valmimistähtaeg on kevadel 2017. Viiekorruseline maja koosneb 75st korterist, neljast äripinnast ja maa-alusest parklast.

Projekt valmib jalutuskäigu kaugusel linna keskusest. Asukoht on suurepärane, rahulik tänav linna keskel. Piirkonna ühistranspordiühendus on hea ning sadamasse ja lennujaama on lihtne jõuda.

Erilist tähelepanu on pööratud projektis stiilsusele ja elegantsele disainile.

Täpsema info saamiseks palun pöörduge:

Sanna Kaje, Asepresident, Investor Relations and M&A, YIT Korporatsioon, tel. +358 50 390 6750, sanna.kaje@yit.fi
Tom Sandvik, Balti riikide ja Kesk- ja Ida- Euroopa äridivisjoni juht , tel. +358 400 617 807, tom.sandvik@yit.fi

YIT KORPORATSIOON

Sanna Kaje
Asepresident, Investor Relations and M&A

 

Levitamine: NASDAQ OMX, meedia, www.yitgroup.com

YIT on ehitussektori teerajaja. Me loome paremat elukeskkonda Soomes, Venemaal, Baltimaades, Tšehhis, Slovakkias ja Poolas. Enam kui 100 tegevusaastaga oleme saavutanud tugeva turupositsiooni: Soomes oleme suurim korterelamute ehitaja ja üks suurimatest ärihoonete ja taristu ehitajatest, samuti peamisi välismaiseid korterelamu- ja piirkonna arendajaid Venemaal. Meie visiooniks on olla sammu võrra ees samaaegselt oma klientidest, partneritest ja töötajatest hoolides. Meil töötab ligikaudu 6000 inimest kaheksas riigis. 2014. aastal oli meie kogutulu 1,8 miljardit eurot. Meie aktsiad on noteeritud Helsingi NASDAQ OMX börsil.

 

www.yitgroup.com/ www.yit.ee

Ingliskeelne pressiteade