• EE Articles
  • 19.11.2015

Pärnus avatakse nägus kiirtoidukoht

20. novembril avatakse Pärnu Riia maantee ääres Neste tankla kõrval uus kiirtoidukoht Bitestop, mis on oma kontseptsiooni ja lahendusega esimene omataoline Eestis. Selle hoone avamisega lisanduvad Pärnu elanikele, külalistele ja läbisõitjatele uued toitlustusvõimalused, hoones on ka pikamaa autojuhtidele mõeldud duširuumid.

AS-i YIT Ehitus rajatud Bitestopi ärihoones Riia mnt 110 avab uksed võileivapood Subway, Ameerikapärane hamburgerirestoran Diner ning kogu Eestis laialt tuntud väikekaupade müügikett R-KIOSK, kus samuti kosutav jook ja kiire näks saadaval.

Kogu hoone on projekteeritud ja ehitatud väga limiteeritud ajaperioodi jooksul- lepingu sõlmisime tellijaga käesoleva aasta 21. mail ning kergkonstruktsioonis hoone valmis 4 ja poole kuuga. Kahekorruselise hoone suletud netopind on 539 m2. Maja ümbrus haljastatakse kevadel, siis rajatakse hoone juurde ka mänguväljak.

Hoone kiire ja tähtaegse valmimise tagas  AS-i YIT Ehitus Lääne –Eesti piirkond. Koostöös tellija, projekteerija ja alltöövõtjate ning ehitusjärelevalvega on valminud ärihoone kiirelt ja kvaliteetselt.

Ehitaja soovib uude majja asuvatele rentnikele edu ja head äriõnne ning klientidele rahulolu!